Младите до Несторовска од СДСМ: Како не ви е срам, сакате да ја продадете Македонија!

Граѓаните се гневни и револтирани од антимакедонските политики на предавничката партија СДСм предводена од аболицираниот криминалец Зоран Заев.Во врска со предавничките дејствија и прифаќањето на албанската платформа од Тирана од страна на шиптарољубецот Заев и антимакедонската багра СДСм, младите ја прашаа и поранешната потпретседателка на СДСм, шеф на кабинетот на пржинскиот министер Оливер Спасовски, и координаторка на советничката група на СДСм во скопската општина Карпош, Магдалена Несторовска, дали сака да ја продаде Македонија и како не и е срам?
Во врска со предавничките дејствија и прифаќањето на албанската платформа од Тирана од страна на шиптарољубецот Заев и антимакедонската б

Пронајдете не на следниве мрежи: