Младите на ВМРО-ДПМНЕ го расчистуваа снегот околу црквите

Loading...

Младите на ВМРО-ДПМНЕ денес во повеќе општини спроведоа нова акција.Со алат во рака младите сили на оваа партија помогна во расчистување на снегот околу црквите за верниците да може безбедно да влезат во истите.Со алат во рака младите сили на оваа партија помогна во расчистување на снегот околу црквите за верниците да може безбедно да влезат во истит

loading...