Младоженец од Скопје „фатен на дело“ со кумот, во хотелска соба

Loading...

Викендов во еден од скопските хотели, за време на свадбата, во собата наменета за новиот брачен пар, на дело биле фатени кумот и младоженецот, пишува порталот magicnasvadba.mk.Според пишувањата на порталот, кумот и младоженецот една година биле во врска.
За време на свадбата, двајцата се качиле во хотелската соба која била закупена за младожениците, но сестрата на невестата земала клуч од рецепција за да си ги промени чевлите.
Таа била фрапирана кога ја отворила вратата и се соочила со сцената. Порталот не објавува други детали, ниту го открива идентитетот на лицата, ниту хотелот во кој тоа се случило.Според пишувањата на порталот, кумот и младоженецот една година биле во врска.
За време на свадбата, двајцата се качиле во хотелската соба

loading...
Loading...