МНОГУМИНА ЈА МРАЗАТ: Нови детали за „љубовната приказна“ помеѓу Французинка и Австралиец!

Loading...

Французинката Натали Ајмонт, која предизвика големо внимание кај интернет-заедницата поради потрага по убавиот Австралиец со кого останала бремена, признала дека целата приказна е измислена.Таа се вика Алис Мичел (26) и студира маркетинг и туризам. Дента по објавувањето на нејзиното видео во кое „само сака повторно да го види Австралиецот, а ако тој не сака да има повеќе врска со неа – во ред е“, на нејзиниот канал на Јутјуб се појави ново видео во кое признава дека станува збор за измама.
„Го пронајдов“, се воведните зборови во снимката каде што објаснува дека станува збор за волонтерка која глумела, а кампањата ја покренала туристичка агенција со цел да ги привлече медиумите во нивниот град.

„Знам дека многумина ќе бидат вознемирени поради ова, но оваа млада дама не е за ништо виновна. Јас ја дадов идејата“ – изјавил сопственикот на компанијата Енди Селар.
ОСТАНАЛА БРЕМЕНА НА ЛЕТУВАЊЕ, па побарала помош: „Се бара згоден Австралиец, татко на моето бебе“
Оваа приказна е уште еден доказ за сите интернет-измами и подметнувања во виртуелниот маркетинг.
Таа се вика Алис Мичел (26) и студира маркетинг и туризам. Дента по објавувањето на нејзиното видео во кое „само сака повторно да го види Авс

loading...
Loading...