Многумина ќе се препознаат: Вака НАВИСТИНА изгледа животот на модерната жена

Ги знаете ли оние фотографии на кои „обичните жени“ всушност немаат ниту една брчка, ниту грам целулит и секогаш имаат време за себе? Во реалноста тоа дефинитивно не постои. Многумина ќе се препознаат.Инстаграм профилот Women in Real Life, односно жените во реланиот живот, претставува како навистина изгледа еден ден во животот на обичната жена.

На профилот се наоѓаат  повеќе од 790 000 фотографии кои прикажуваат како изгледа животот на една обична жена која колку и да сака  не може да постигне се. Повеќе од 62 илјади луѓе  ги следат објавите на овој профил, а на него можат да се видат сцени од секојдневието на многу мајки.
Куп немиени садови во мијалникот…

Загорен ручек…

Небањати деца…

Неуредна шминка…

Дамки на белата облека…

Лоша  фризура и уште многу други ситуации….

Целта на овој профил е да се стави крај на совршените и нереални фотографии кои жените ги објавуваат на социјалните мрежи, поради кои фругите жени често се чувствуваат лошо.Инстаграм профилот Women in Real Life, односно жените во реланиот живот, претставува како навистина изгледа еден ден во животот на обичната жена.

Пронајдете не на следниве мрежи: