Мо од Симпсонови крие голема тајна!

Loading...

На почетокот на оваа година, на интернет се појави уште една од низата теории на заговор, во врска со мегапопуларната анимирана серија „Симпсонови“, според која, мрзоволниот Мо Сизлак, всушност знае дека Барт Симпсон е личноста која ѕвони во неговиот бар и го зафркава…Еден корисник на „Редит“, ја започна теоријата, тврдејќи дека Мо, семејниот пријател на Симпсонови, кој е многу осамен и само сака да го усреќи малиот Барт, па се прави дека не сфаќа кој го зафркава.
Доказ за оваа теорија му е фактот дека Барт константно го користи истиот глас и истиот тип на шеги, а Мо секогаш реагира на начин шегата да успее. Како пример ја наведува епизодата од првата сезона на Симпсонови, кога Барт се јавува во барот и бара особа со име Ал Кохоличар. Мо тогаш вика: „Еј, дали тука има Ал Кохоличар?“, иако можел да употреби само „господин Кохоличар“ или само „Ал“.Еден корисник на „Редит“, ја започна теоријата, тврдејќи дека Мо, семејниот пријател на Симпсонови, кој е многу осамен и само сака да г

loading...