Моето тело ги отфрли силиконите

Loading...

Кога 20- годишната Лорен од Велика Британија конечно заштедила пари за нови силиконски гради, не ни замислувала низ што се ќе помине.
Лорен секогаш имала мали гради , па со операцијата сакала да си ја зголеми својта самодоверба. Два месеца по операцијата забележала дека едната град и е потврда и поголема, па и било непријатно. Се консултирала со докторот, кој што и кажал дека нејзиното тело го одбива силиконот, па повторно направиле операција.
После втората операција ништо не било подобро, Лорен чувствувала како градата и станува се потврда и еден ден раната се отворила и излегол силиконот буквално надвор.
Докторите биле во шок, никогаш не виделе такво нешто. Дури не верувале како воопшто не добила сепса.
Лорен следните 7 месеци ги поминала без една града што додатно влијаело на намалување на нејзината самодоверба. Покрај се, таа не се откажува од идеата повтроно да стави силиконски гради. Лорен вели дека и нејзината сестра истиот ден направила силиконски гради и се поминало без проблем. Можеби немала среќа тој ден, но на следната операција ќе има.Кога 20- годишната Лорен од Велика Британија конечно заштедила пари за нови силиконски гради, не ни замислувала низ шт

loading...