Мојот поранешен сопруг е милионер: Не би била со него ниту со тие милиони.

Loading...

Гери и Лиса Канингс, минатата недела на лотарија освоиле фантастична добивка од 32 милиони фунти. Поранешната сопруга на Гери тврди дека со него не била во брак ниту поради парите.Поранешната сопруга на британецот Гери Канингс (63), пензиониран професор по историја, кој со сегашната партнерка освоил 32 милиони фунти на лотарија, изјавила дека не би му се вратила ни сега кога е милионер.
Џени Браун (61) кажала како нејзиниот нов сопруг ја прашал дали би му се вратила на поранешниот маж.
– Не. Не му завидувам и ништо не очекувам од него – кажала.
Гери и Џени биле во брак 25 години, а се развеле пред 17.
– Тој е добар човек – додала.
Гери и Лиса Канингс, минатата недела на лотарија освоиле 32 милиони фунти.
Признале дека со подигнувањето на наградата одолговлекувале скоро недела, бидејќи имале работа дома.
– Знам дека звучи чудно, но изнајмивме човек да ни ја искречи куќата. Долго го планиравме тоа, и се спакувавме во кутии. Одлучивме да причекаме со наградата и прво се распакувавме и ставивме се на свое место – кажала Лиса.
Парот е во брак 13 години, имаат син од 11 години. Гери од поранешниот брак има два сина.Поранешната сопруга на британецот Гери Канингс (63), пензиониран професор по историја, кој со сегашната партнерка освоил 32 милиони фунти на лотари

loading...
Loading...