МОЌТА НА ЉУБОВТА!

Loading...

Таа може да победи буквално Сè!Секојдневно велете искрено „ТЕ САКАМ“ тоа не е нималку тешко, бидете ТРПЕЛИВИ и ќе ја почувствувате МОЌТА НА ЉУБОВТА.
1. „Те сакам“ секој ден
Велете „Те Сакам“ што е можно почесто. Нема потреба емоционално да се срамите од човекот кој го сакате.
Треба да бидете искрени! Не ги кријте сопствените чувства и емоции. Искажете ги без никакво чувство на вина или срам.
2. Трпението е клуч на успехот
Бидете трпеливи секогаш кога знаете дека на партнерот му е потребно време. Ценете се меѓусебно и почитувајте ги сопствените како и неговите желби и барања.
3. Отсутноста ја зацврстува врската
Малку отсутност ќе ви помогне да го цените партнерот. На врските им треба поврзаност и е предизвикувачки е да останете поврзани кога не поминувате време заедно и дома.
4. Вашиот партнер треба да Ви е најдобар другар
Доколку вашиот партнер, не е вашиот најдобар другар, тогаш што е? Важно е, оној што го сакате, да биде личност во која ќе имате доверба и која ќе ви биде потпора во животот.
5. Трудете се што повеќе
Трудете се повеќе, за да основате врска од ништо.
Доколку сакате вашата врска  да биде основана на доверба, искреност и комуникација, треба и да ја започнете така.Секојдневно велете искрено „ТЕ САКАМ“ тоа не е нималку тешко, бидете ТРПЕЛИВИ и ќе

loading...
Loading...