МОЛАМ? – Овој банкомат нуди бесплатна ерекција!

Додека бил расипан, на мониторот на банкоматот во еден град во Велс, наместо да пишува „извадете пари без провизија“, стоела навистина невкусна порака.Банкоматот во еден трговски центар во Аберствит, во Велс, им нуди на корисниците бесплатна ерекција.
Случајните минувачи се смееле кога ја забележале пораката, на која наместо да пишува „извадете пари без провизија“, пишувало „codiad am ddim“, што во слободен превод може да се протолкува како бесплатна ерекција.
Светските медиуми дознаа за оваа несекојдневна ситуација, благодарејќи на еден жител на Аберствит кој ја споделил фотографијата на Фејсбук. 
НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Ја употреби ќерка си како…
Не излегува од корсетот…
Ја фотографирала новата куќа, но ШТО Е ТОА зад прозорецот?Банкоматот во еден трговски центар во Аберствит, во Велс, им нуди на корисниците бесплатна ерекција.
Случајните минувачи се смееле кога ја

Пронајдете не на следниве мрежи: