Момче извршило убиство какво што досега никој не памети

Еден млад 26-годишен бездомник извршил страшно убиство во едно мало село Нуилхан, југозападна Франција.Полицијата открила дека убиениот е еден земјоделец, кој најверојатно е удрен со тврд предемет по главата, пишува „Метро“.
Убиецот им рекол на полицицајците дека тој слушнал глас во својата глава, кој му рекол да го направи тоа. Неговата жртва ја избрал по случаен избор. Најпрво му ја пукнал главата на човекот, буквално му ги откорнал сите делови од телото и потоа започнал да го јаде.
Откако запалил светло на имотот, синот на жртвата повикал полиција, а службениците кои влегле во куќата ги пречекала шокантна сцена.Убиецот во моментот е во притвор и чека судење.
Think.mkПолицијата открила дека убиениот е еден земјоделец, кој најверојатно е удрен со тврд предемет по главата, пишува „Метро“.

Пронајдете не на следниве мрежи: