Момче спречи самоубиство на Камени Мост – Фото

На Камениот Мост во Скопје денес жена по име Марица се обиде да си го одземе својот живот, но едно момче херој успеа да ја спречи во нејзините намери.
Приказната за  животот на Марица и причината зошто сакала да посегне по сопствениот живот сеуште не е позната. Исто така ни идентитетот на момчето кое ја спречи не е познат.
Фотографијата беше поставена на социјалната мрежа Фејсбук од Бранко Аврамовски.
Извор/Фото:kurir.mkНа Камениот Мост во Скопје денес жена по име Марица се обиде да си го одземе својот живот, но едно момче херој успеа да ја спречи во нејзините наме

Пронајдете не на следниве мрежи: