Момчето ја изневерило, но нејзината одмазда нема да може да ја заборави во наредните 17 години: Еве и зошто!

Loading...

Запознајте ја Хариет, девојка од Британија која смисли генијален план да му се одмазди на бившото момче кое ја изневери. Случајно, сред нивната драма се најде ни помалку ни повеќе, туку Џастин Бибер.По раскинувањето, бившото момче на Хериет, Ден, и рекол да му ги врати парите за концертот на Џастин Бибер на кој требало да одат. Иако претходно и кажал дека не мора да му ги врати парите за конертот, таа се сложила да му ги исплати. Но, нема да ги добие парите така едноставно.
„Се договорив со банката да ти исплаќа по едно пени дневно“, напишала таа во пораката.
Нејзиното поранешно момче „полудело“ кога го слушнало тоа, а делови од разговорот се нашле на нејзиниот твитер. Во секој случај, ќе бидат потребни околу 17 години за да му се исплати целокупниот износ за картата за концертот на Бибер.По раскинувањето, бившото момче на Хериет, Ден, и рекол да му ги врати парите за концертот на Џастин Бибер на кој требало да одат. Иако претходно и

loading...