Монструм: Цела година малтретирал 1- годишно бебе!

Loading...

Монструм: Цела година малтретирал 1- годишно бебе!Вистински хорор се случил во Србија кога 25-годишниот монструм С.Р. од местото Бела Црква ги врзал и брутално претепал своето бебе и целото семејство.
Српскиот Курир пишува дека монструмот вчера доцна вечерта го врзал своето бебе старо годинка, заедно со сопругата, мајката, дедото, па сите ги претепал.
Тој се заканувал на цел глас дека ќе ги убие сите до еден.
Повредените се згрижени во болница, а насилникот е приведен.Вистински хорор се случил во Србија кога 25-годишниот монструм С.Р. од местото Бела Црква ги врзал и брутално претепал своето бебе и целото семејст

loading...
Loading...