МОНСТРУМ: Силувал дете од година и осум месеци, но го стигнала правдата!

Loading...

Бразилецот Даријел Диксон Менезес Ксавијер брутално бил претепан и силуван во затвор во кој се наоѓал откако бил уапсен за силување на дете, својот посинок стар само година и осум месеци! Несреќното детенце починало во болница два дена по настанот. Ксавијер набрзо потоа бил  упасен и пратен во затвор.
Во затворот му била приредена брутална одмазда  за делото кое што го сторил. Според пишувањата на бразилските медиуми, затворениците го силувале и му нанеле бројни повреди по телото. Педофилот бил силуван од дваесет затвореници.
Фотографијата која е направена потоа покажува подобро од било што како е извршена „затворската правда“.
Несреќното детенце починало во болница два дена по настанот. Ксавијер набрзо потоа бил  упасен и пратен во затвор.
Во затворот му била

loading...
Loading...