МОНСТРУМ: Татко ја СИЛУВАЛ својата ќерка во СЕМЕЈНАТА КУЌА!

Претпоставениот М.С. ја однел својата сопруга В.С. и нејзината мајка во Марковач во куќата на мајката, а потоа се вратил во Бобово со девојчето над кое вршел оргии цела вечер.Претпоставениот М.С. ја однел својата сопруга В.С. и нејзината мајка во Марковач во куќата на мајката, а потоа се вратил во Бобово со девојчето над кое вршел оргии цела вечер.
М.С. (34) од Бобово кај Свилајнца ја силувал својата дванаесет годишната ќерка во својата семејна куќа.
М.С. е уапсен и му е одредена мерка притвор од 30 дена.Претпоставениот М.С. ја однел својата сопруга В.С. и нејзината мајка во Марковач во куќата на мајката, а потоа се вратил во Бобово со девојчето над

Пронајдете не на следниве мрежи: