МОНСТРУМОТ ПРИЗНА: Не ја убив само Анѓелина. Друга девојка завиткав во ќебе и…

Loading...

Владица Рајковиќ (28) свирепиот убиец на Анѓелина Стефановиќ (3), на повторното сослушување во полицијата денеска призна дека ја убил и Драгата Станковиќ (47), а нејзиниот труп го завиткал во ќебе и ја фрлил во реката Тимок.Полицијата наскоро ќе ја почне потрагата во реката да го најде телото на исчезнатата жена.
Несреќната жена исчезна пред 20 дена од селото Вратница кај Заечар, а вчера таткото на убиецот Небојша Рајковиќ веднаш се посомнева дека освен девојчето, неговиот син ја убил и Драгана.
Но, Владица на првото сослушување го призна само убиството на Анѓелина додека негираше дека ја убил и Драгана Стефановиќ.Полицијата наскоро ќе ја почне потрагата во реката да го најде телото на исчезнатата жена.
Несреќната жена исчезна пред 20 дена од селото В

loading...