МОНСТРУМОТ ВО КАНЏИТЕ НА ЗАТВОРЕНИК: Убиецот на Тијана нападнат во затворот!

Loading...

Драган Ѓуриќ, осомничен за убиство и силување на Тијана Јуриќ (15) од Суботица бил нападнат во затворот кога еден од затворениците го препознал и се нафрлил на него, а големиот инцидент го спречиле стражарите кои брзо ги раздвоиле.По психијатриското вештачење Драган Ѓуриќ е вратен во затворот во Суботица, каде се случил инцидентот кога еден од затворениците го препознал и се нафрлил на него.
Близок извор за овој случај вели дека Ѓуриќ не го испровоцирал овој судри, бидејќи се однесувал исто како и првиот ден откако е уапсен.
Адвокатот на Драган Ѓуриќ, Виктор Гостиљац , не сакал да даде изјава за медиумите и само изјавил дека не е запознаен со ова случување. По психијатриското вештачење Драган Ѓуриќ е вратен во затворот во Суботица, каде се случил инцидентот кога еден од затворениците го препознал и се

loading...
Loading...