Монструозниот татко си ги удавил своите три ќерки за да не ги школува

За да остане сам со своите ќерки, својата жена Shabanu Naz ја натерал да оди со нејзиниот син на венчавка, а со неа ја земала двегодишната ќерка бидејќи не сакала да ја остави дома.Irshad Ahmed ги убил своите три ќерки, седумгодишните близначки Chashman и Aman, како и петгодишната Fizu, неделата во доцните часови. Својата жена Shabanu Naz ја натерал да иде со нејзиниот син на венчавка, а со неа ја земала двегодишната ќерка бидејќи не сакала да ја остави дома.
Кога се вратила во кревет ги начекала трите безживотни тела на девојчињата, додека нејзиниот сопруг не бил дома.

Shabana кажала дека нејзиниот маж ги сметал девојчињата за безвредни и дека нивното семејство поради нив ќе умре од глад.

„Не сакам да ги школувам и да фрлам пари на нивното школување. Синот ми е единствена надеж и иднина и еден ден ќе се потрудам овие четири ќерки да исчезнат“ – кажала Shabana што нејзиниот сопруг зборел за децата.
Таа кажала дека тој никогаш не сакал да даде пари кога девојчињата тргнале во училиште. Сите трошоци ги подмириле нејзините родители.

Работите се влошиле кога им се родила четвртата ќерка.
„Збореше како ќе умреме од глад бидејќи имаме четири ќерки и дека тоа е голем трошок за нивното образование и подоцна за нивната свадба“ – кажала35 годишната мајка, која и порано зборела за проблемите со својот сопруг но никој не ја сфаќал сериозно.
Сега се наоѓа кај нејзините родители бидејќи на никого не му верува од нејзиното село каде што живеела. Ја повикува власта да го обеси нејзиниот сопруг кој полицијата сеуште трага по него, а се збори дека е зависник од марихуана.Irshad Ahmed ги убил своите три ќерки, седумгодишните близначки Chashman и Aman, како и петгодишната Fizu, неделата во доцните часови. Својата жена

Пронајдете не на следниве мрежи: