МОНСТРУОЗНО: Телата на бебињата ги чувала во замрзнувач!

Loading...

Монструм – мајка од Севиља е обвинета за убиство на две новороденчиња, во 2002 година. Сара Л.Х е уапсена во ноември 2012 година а досега се чекаше да биде изречена конечната пресуда која ќе се знае до крајот на неделава. Според полицискиот извештај, двете деца биле родени живи. Момчето и девојчето починалекако последица на гушење. Едно од новороденчињата било во замрзнувач цели 18 месеци, пишува The Mirror.
Осудената (35) ги родила, за да неколку дена подоцна ги убие и ги сокрие во замрзнувач. Како што признала пред судот, таа ги криела двете бремености бидејќи се плашела од реакцијата на мажот кога ќе дознаел дека е повторно трудна. Инаку, оваа двојка веќе има две деца ­ тинејџери.
Кога полицијата ја уапсила, таа призна.ла дека е повторно трудна. Се породила во затвор, а девојчето моментално живее со таткото. 
Според извештајот и строгите закони во Шпанија, осудената може да добие казна затвор до 40 години. Сара Л.Х е уапсена во ноември 2012 година а досега се чекаше да биде изречена конечната пресуда која ќе се знае до крајот на неделава. Сп

loading...
Loading...