Мора да ги менувате на… Дали сте знаеле дека и очилата за сонце имаат РОК НА ТРАЕЊЕ?

Loading...

По некое време, наводно повеќе не штитат од УВ зраците ефикасно како кога сте ги купиле. Неверојатно.Очилата за сонце би требало да ги менуваме на секои две години, предупредуваат стручњаците. Сончевите зраци со текот на времето го оштетуваат стаклото, така што тоа почнува да пропушта повеќе УВ зраци и овозможуваат помала заштита.Очилата за сонце би требало да ги менуваме на секои две години, предупредуваат стручњаците. Сончевите зраци со текот на времето го оштетуваат стакл

loading...
Loading...