МОРБИДНА КЛЕТВА: На плажа пронашол фотографија на жртва и прободено срце

Човек кој се претставил како Anthony, додека шетал по плажа пронашол пакет од кој останал згрозен. Во него имало животинско срце и слика…
 Сите во филмовите имаме видено како изгледаат вуду клетвите кои најчесто вклучуваат големи игли и кукли која треба да ја претстави жртвата. На негова несреќа, анонимниот маж, вуду клетвата ја видел со свои очи.
Кога ја подигнал црната вреќа со намера да ја однесе во канта за ѓубре, Anthony приметил дека е тешка. Кога ѕирнал што има внатре, имало што да види. Во проѕирна пластична кутија имало прободено срце и неколку стуткани листови.
После неколку секунди сфатил дека се работи за фотографија на непозната личност и сфатил дека всушност гледа во лицето на човекот на кој најверојатно му е фрлена клетва.
Во паника срцето го фрлил во морето, а фотографијата ја фрлил во ѓубрето и на тој начин веројатно го пореметил планот на злонамерната личност.
Личност која се занимава со таков вид на магии, објаснила дека деловите од телото на животните не се користат често во паганските ритуали.
„Личноста која е на фотографијата најверојатно вознемирила некоја друга личност па за да се одмазди, повредената личност се одлучила да фрли клетва“ – објаснила жената која има познавање од оваа област и нагласила дека клетвата го пратела повеќе време поради тоа што срцето било во пластична кутија.Сите во филмовите имаме видено како изгледаат вуду клетвите кои најчесто вклучуваат големи игли и кукли која треба да ја претстави жртвата. На него

Пронајдете не на следниве мрежи: