МОРБИДНА ТРАГЕДИЈА: Синот ги пронашол мртви родителите – мајката цела во крв, таткото обесен!

Телата ги пронашол нивниот син, кој повикал полиција при што им кажал дека во куќата се наоѓаат неговиот мртов татко М.Ј. и мајката Д.Ј. Најверојатно се работи за убиство и самоубиство.Телата на М.Ј. и Д.Ј. пронајдени се денес околу 14 часот во нивната куќа во Влајковац кај Вршац.
Телата ги пронашол нивниот син, кој повикал полиција при што им кажал дека во куќата се наоѓаат неговиот мртов татко М.Ј. и мајката Д.Ј.
Тој напоменал дека мајката е цела во крв, а дека таткото виси обесен.
Според првичните неофицијални информации, се работи за убиство и самоубиство. Телата на М.Ј. и Д.Ј. пронајдени се денес околу 14 часот во нивната куќа во Влајковац кај Вршац.
Телата ги пронашол нивниот син, кој повика

Пронајдете не на следниве мрежи: