Морбидни фотографии: На момче му израснал огромен тумор на врат!

Loading...

Лекарите се обидуваат  со вијагра да го спречат раснењето на туморот на врат кај дететенцето Хозе Серана.Десетгоднишното момче е родено со тумор на врат, а со текот на годините туморот значително почнал да расне. Сега му го загрозува дишењето и видот. 
Имено, лекарите се обидуваат да му помогнат со вијагра, за која се смета дека ги намалува израстоците кај децата.
Хозе живее во сиромашна област на Мексико, а неговите родители немаат парични средства за лекување, па тој сето тоа го добива бесплатно благодарение на произведувачот на лекови „Pfizer“.

 
-Не можеме да искажеме колку ни е драго што има добри луѓе кои ни помагаат, затоа што ние немаме доволно пари за лекување- велат неговите родители…

 
Десетгоднишното момче е родено со тумор на врат, а со текот на годините туморот значително почнал да расне. Сега му го загрозува дишењето и видот.&

loading...
Loading...