Морничавата фотографија на Рада го изненади регионот: Држи слика од убиената Јелена и тело на балкон?!

Што ќе ѝ е фотографија од мојата ќерка? – прашува мајката на убиената пејачка Јелена Марјановиќ. На денот кога пејачката е родена и кога семејството поставуваше споменик, Рада Матиќ на Фејсбук објавила своја фотографија со слика од убиената пејачка покрај кандило и нозе од мистериозна личност во позадина?!Рада Матиќ од Виена, која со Зоран Марјановиќ, сопруг на монструозно убиената пејачка на Гранд, разменувале експлицитни пораки, не престанува да ја вознемирува јавноста и луѓето коишто ја сакале убиената млада пејачка.
Имено, таа на роденденот на пејачката и кога се поставувал нејзин споменик на гробиштата Збег, објавила фотографија на која позира, покрај нејзе на комодата се наоѓа фотографија од убиената пејачка и кандило, а зад неа нозе на мистериозно лице.
-Нозете што ѕиркаат и нејзиниот коментар „Чии се нозете“… Сѐ уште не знаеме кој е убиецот и во таква ситуација сите се осомничени. Колку што знам, Рада беше пријателка со Јеца на Фејсбук и пред да биде убиена, а тоа никогаш не го спомна! Таа ја исмева нашата болка – вели една од пријателките на Јелена.
Рада Матиќ од Виена, која со Зоран Марјановиќ, сопруг на монструозно убиената пејачка на Гранд, разменувале експлицитни пораки, не престанува да ја

Пронајдете не на следниве мрежи: