МОРНИЧАВО: Бремена жена ги погледнала снимките од ултразвук. Имала што да види!

Бремена жена тврди дека може да го види духот на нејзината мајка како зјапа во неа и тоа благодарение на снимките од ултразвук. Ребека Мелиа ја загубила нејзината мајка во февруари годинава. Жената починала од рак на бубрезите. Вели дека не била во можност да ѝ каже дека е бремена.Шерон имала само 49 години кога починала, а три години се борела против опасната болест.
Нејзината ќерка вели дека сѐ уште го чувствува нејзиното присуство и верува дека на некој начин таа бдее над нив, извести „Liverpool Echo“.
Ребека (30), сега е уште посигурна во тоа, откако го здогледала нејзиниот лик на снимката од ултразвук.
Ребека отишла на преглед на 18 јуни оваа година, па се загрижила зошто морала долго да ја чека медицинската сестра да ги донесе снимките.

„Долго се задржаа, па мислев дека открија нешто. Бев убедена дека нешто не е во ред со бебето. Додека размислував за тоа, ми пријде сестрата, ми ги даде снимките и со насмевка рече дека ќе ми се допадне тоа што ќе го видам. Знаеше дека мајка ми неодамна почина“.
Ребека ги земала снимките и ги објавила на Фејсбук.
„На едно место во собата се наоѓаат фотографии од мајка ми и пред да тргнам на преглед, разговарав со неа. Ѝ реков дека би сакала да беше тука до мене. Ова е нејзиното 14. внуче“, рекла Ребека.
Кога подобро ги погледнала снимките, Ребека здогледала нешто за што мисли дека е ликот на нејзината мајка.
„Не можев да поверувам. Истовремено бев шокирана и среќна. Лицето на мајка ми, кое толку многу сакав да го видам, јасно како ден се појави на снимката“.
За крај, додала:
„Секав да ја споделам оваа приказна со сите оние кои ги имаат загубени своите најмили“.Шерон имала само 49 години кога починала, а три години се борела против опасната болест.
Нејзината ќерка вели дека сѐ уште го чувствува неј

Пронајдете не на следниве мрежи: