Морничаво точно: Проверете што сте биле во минатиот живот, што сте сега и кои ќе сте во идниот!

Loading...

Многу често , секој од нас некогаш знае да каже дека нешто не му оди во овој живот најверојатно поради грешки од минатиот. Тоа го правиме од некоја навика – но еден професор тврди дека реинкарнација навистина има и душата се сели и реинкарнира.Д-р Константин Котротков, професор по компјутерски науки  и биофизика при Државниот Универзитет за информатички технологии, Механика и Оптика во Санкт. Петербург,ги регистрирал промените во човековото тело при смртта.
Неговиот тим и тој покажаа дека душата е во форма на енергија, тогаш го напушта телото, и научникот тврди дека таа  повторно се раѓа во ново тело во следниот живот .
Иако мејнстрим науката недвосмислено ги негира ваквите тврдења, експериментите на овој научник прв пат во историјата , успеале да се доведе ова истражување во близина на емпириското. Па ако реинкарнација постои, еве како да дознаете што сте биле и што ќе бидете во вашиот втор живот .
Трагачи на среќа
Година: 1927 , 1936, 1945 , 1954, 1963 , 1972 , 1981 , 1990 , 1999, во 2017 година, 2008 година.
Минато: Во претходниот живот сте биле  крал , цар , владетел или му припаѓале на високо благородништвото.
Сегашност: Просперитет постојано ви бега. Во втората половина од животот ќе имате подобра среќа и на крајот – ќе бидат среќни со својата судбина. Имате страсна љубов кон спротивниот пол , но не сте промискуитетни . Сите сегменти ги подредувате и постојано сте во потрага по среќа и длабоко задоволство.Склони сте на депресија.
Иднина : Следниот живот ќе го поминат во планините како пустиник или ќе сте екстремни спортист.
Романсиери
Година: 1926 , 1935, 1944 , 1953 , 1962 , 1971 , 1980, 1989 , 1998, 2007 , 2016.
Минато: Во предходниот живот сте биле син на демонот , а во последниот пред овој канибал . Трошите многу време скитајќи низ светот.
Сегашност: Можно е дека ќе бидете писател на љубовна драма или хорор романи. Имате силна харизма и може да станете и политичар или презентер. Зборувате малку, но остро, и поради тоа често ќе се среќавате со завист и омраза.
Иднина: ќе бидете  монах

Уметници
Година: 1925 , 1934 , 1943 , 1952 , 1961 , 1970 , 1979 , 1988 , 1997, 2006 , 2015
Минато: Во некои од минатите животи сте биле диктатор погубен пред илјадници луѓе , претходно сте биле канибал, а прет тоа  слон.
Сегашноста: Никогаш не ви се доволно пари, моќ , слава …  неопределени сте, можно е дека ќе имаате неколку бракови. Пазете се од луѓе кои сега ви се понижени , во еден од следните живот тие би можеле да бидат богати и да ви се одмаздуваат.
Иднина: Во која било од следните реинкарнации ќе сте уметник.
Љубовници
Година: 1924 , 1933 , 1942, 1951 , 1960 , 1969 , 1978, 1987 , 1996, 2005 година, во 2014 година.
Минато : Во претходниот живот сте биле љубовник/конкубина на царот/царицата.
Сегашност: Често ќе се чувствувате како роб на љубовта. Издржувате големи жртви за партнерите. Искрен сте пријател, добар човек. Сепак, често имате негативната перцепција на реалноста, и затоа понекогаш сте циничен или саркастичен .
Иднина: следната инкарнација ќе бидете модел.
Извор:mkd-news.comД-р Константин Котротков, професор по компјутерски науки  и биофизика при Државниот Универзитет за информатички т

loading...
Loading...