Може да се ЗБОГАТИТЕ до 50.000 евра ако случајно го имате овој телефон!

На сите интернет портали за технологија и форуми, Нокиа 1100 се наоѓа на врвот на листата најбарани мобилни на денешницата. Произведена во средината на 2002 и почетокот на 2003 година, нејзината првобитна продажна цена изнесувала 75 евра.Денеска се поставува прашањето зошто Нокиа 1100 која покрај опциите како калкулатор, штоперица и телефонски именик со 50 празни места, е толку интересна и достигнува цена до неверојатни 50.000 евра.
Хакерите смислиле начин како да ја кракуваат оваа Нокиа, која би им помогнала во извршувањето на незаконските работи како илегален трансфер на пари, следење на странските повици, прислушување и слично.
Оттаму е и високата цена на телефонот, чија реална пазарна вредност не е повеќе од 10 евра.Денеска се поставува прашањето зошто Нокиа 1100 која покрај опциите како калкулатор, штоперица и телефонски именик со 50 празни места, е толку инте

Пронајдете не на следниве мрежи: