Можете ли да ја пронајдете грешката на оваа фотографија?

Loading...

Иако задачата е доста едноставна, нејзиното решение не е.Обидете се помеѓу  сите овие симболи да го најдете симболот кој  никако не се вклопува. Многумина се намачија,, а не е исклучено дека и очите ќе ве заболат, па бидете внимателни.
Погледнете ја добро фотографијата
Доколку не успеавте да ја најдете грешката, погледнете го решението на следната страна.

 

 Обидете се помеѓу  сите овие симболи да го најдете симболот кој  никако не се вклопува. Многумина се намачија,, а не е исклучено дека и о

loading...
Loading...