МРАЧНА ТАЈНА ПОМЕЃУ ЕДНА МАЈКА И НЕЈЗИНИОТ СИН: На прв поглед изгледаат како обична мајка и дете но вистината е дека…

Loading...

На прв поглед изгледаат како било кои мајка и дете додека се шетаат под рака.Но измеѓу Сара Смит и нејзиниот осмогодишен син постои една мрачна тајна. Сара и нејзиниот син имаат ист татко.
Нивната незавидна состојба е резултат на занемарување од страна на социјалната служба.
Не успеале да се спасат од канџите на нејзиниот татко. Тој ја силувал повеќе од 1.000 пати во тек од 7 години, од кои два пати останала бремена а социјалните служби ги игнорирале нејзините молби за помош.

Минатата недела Сара добила 160.000 фунти околу (200.000 евра) оштета од Градскиот совет Брадфорд. Ја признале должноста бидејќи не ја тргнале од семејниот дом.
Нејзиниот татко конечно по толку години е осуден на 19 години затвор.
Денес Сара живее на антидепресиви. Таа никогаш не и кажала на својата мајка за ова, која знае дека детето и е од некое непознато момче.
Се плаши од иднината бидејќи незнае како еден ден ќе му ја каже целата вистина на својот син…Сара и нејзиниот син имаат ист татко.
Нивната незавидна состојба е резултат на занемарување од страна на социјалната служба.
Не усп

loading...
Loading...