МРТ отпушти четворица, а казна за повеќето вработени!

Loading...

Македонската радио телевизија за случувањата на финалната вечер на „Макфест“Македонската радио телевизија, направи детална анализа на случувањата околу не емитувањето на финалната вечер на фестивалот Макфест.
Раководството одлучи да поведе постапка за прекинување на работниот однос на четворица вработени во јавниот сервис, како и за суспензија и парични казни за повеќе вработени, директни учесници во продукцијата на фестивалот.
Македонската радио телевизија уште еднаш се извинува на јавноста поради скратената можност фестивалот Макфест да биде проследен во живо.Македонската радио телевизија, направи детална анализа на случувањата околу не емитувањето на финалната вечер на фести

loading...
Loading...