МРТОВ СЕРИОЗЕН: Јавно ги повикал љубовницата и сопругата да се смират!

Loading...

„Подобро им е да се согласуваат“, напишал Тарнер и во објавата приложил фотографија од сопругата и љубовницата.Американецот Лони Тарнер, себеси се опишува како особа која многу работи и дека за тоа треба да биде награден.
„Сметам дека заслужувам да имам се што моето срце ќе посака“, е дел од статусот, кој го објавил на Фејсбук, а во кој бара ни помалку ни повеќе, неговата сопруга и љубовница да се согласуваат!
„Подобро им е да се согласуваат“, напишал Тарнер и во објавата приложил фотографија од сопругата и љубовницата.
Објавата станала популарна и собрала многу коментари. Некои го поддржувале, некои го осудувале, а тој одговорил дека секој има право на избор.Американецот Лони Тарнер, себеси се опишува како особа која многу работи и дека за тоа треба да биде награден.
„Сметам дека заслужува

loading...