„Мртво пијано“ 4 годишно дете: Имало 2,8 промили алкохол во крвта!

Loading...

Детето видело дека неговиот татко пие ракија која ја држи во подрумот, па најверојатно и самото отишло да проба што пие тој. Не е познато колку ракија испило, ниту колку долго го конзумирало овој пијалок, а дека детето е пијано приметила неговата мајка.Во Службата за итна помош во Домот за здравје, било донесено четири годишно дете од овој град кое имало дури 2.8 промили алкохол во крвта.
Откако го примиле во болницата тоа не можело ни да оди ни да зборува, а во алкохолизирана состојба го донеле неговите родители.После брзиот медицински третман набргу бил пуштен дома.

Детето видело дека неговиот татко пие ракија која ја држи во подрумот, па најверојатно и самото отишло да проба што пие тој. Не е познато колку ракија испило, ниту колку долго го конзумирало овој пијалок, а дека детето е пијано приметила неговата мајка.Во Службата за итна помош во Домот за здравје, било донесено четири годишно дете од овој град кое имало дури 2.8 промили алкохол во крвта.

loading...
Loading...