Му бев сексусален роб на шефот, ми правеше што сака а јас морав да молчам…

Шефот ме фати во тоалет со друг колега и сега ме уценува со секс. Веќе со месеци не можам нормално да спијам, животот ми стана сплет од лаги уцени и секс…Едно деловно дружење, мене во целост ми го промени животот. Испив премногу и на половина работи не се сеќавам, но знам дека повеќето од времето го поминав во друштво на колега кој е неколку години помлад. Беше шармантер и ми поставуваше интересни прашања, ме масираше по грбот и му реков да престане за да одам во тоалет. Во тоалет се обидов малку да се вратам кон себе, но кога се свртев тој беше во тоалетот. Ми се доближи започна да ме бакнува но јас го прекинав…тогаш влета шефот кој не виде. Остана со отворена уста. 
Притоа ми кажа да одам кај него во канцеларија другиот ден. Секако, другиот ден отидов во канцеларија, најпрво спомена отказ а потоа нешто многу полошо. 
Исто така спомена дека ќе му се јави на мојот маж и ќе му раскаже се, јас почнав да плачам. Ми предложи да се договориме и ме праша што сум подготвена да направам за овој скандал да не се дознае. 
Таа реченица ме смири но исто така и ми го направи животот хорор. Веднаш ја заклучи вратата и ми ги соблече гаќичките. Потоа редовно имавме секс кај него во канцеларија, буквално му бев сексуална робинка. Имавме секс кај него во автомобил, во мотели а потоа работата отиде уште подалеку…
Еден ден добив порака дека ќе ме носи неколку дена во хотел, на мажот му кажав дека одам на службен пат. Добив само адреса од хотелот и број на соба, кога влегов во собата беше мрачно ми стави превез на очи и чувствував дека ме допираат многу раце, според рацете имаше тројца мажи, цела ноќ ме допираа и ми правеа се и сешто. Прекинаа утрото кога заспав уморна. 
Не знам кога ова ќе завршив се уште сум му робинка…Едно деловно дружење, мене во целост ми го промени животот. Испив премногу и на половина работи не се сеќавам, но знам дека повеќето од времето го

Пронајдете не на следниве мрежи: