Му биле потребни само 44 дена за да го оствари сонот на секој просечен човек…

Loading...

Ова е Рик Мереки, млад човек кој за месец дена пропатувал во 11 земји и тоа само за да го направи овој феноменален филм.
Тој бил на 18 лету

loading...
Loading...