Му го удрил автомобилот и му оставил порака: Еве што пишувало во неа…

Loading...

Излегувајќи во рикверц му го удрил автомобилот и заминал, но оставил порака која е за пофалба.- Ви го удрив автомобилот излегувајќи во рикверц, повикав полиција 3 пати и никој не се јави. Бидејќи се брзав, морав да одам. Барајте ме на овој број. Се извинувам, стоело во пораката.- Ви го удрив автомобилот излегувајќи во рикверц, повикав полиција 3 пати и никој не се јави. Бидејќи се брзав, морав да одам. Барајте ме на овој б

loading...
Loading...