Му купила сандали на детето, 30 минути подоцна се случило нешто ужасно!

Лиса Конор купила гумени сандали за својата 2- годишна ќерка. По само 20 минути детето се здобило со сериозни рани.„Ѝ купив сандали  кои  чинеа осум фунти, но откако одеѓе во нив само половина час, доби  ужасни рани. Не можев да верувам! Не шеташе во нив со часови, туку само по  дома за на крај да дојде кај мене во солзи“, вели  Луиса.
Како  што  тврди  мајката, девојчето не можело  да застане на своите нозе после овие повреди. Како што вели, ѝ  биле потребни  неколку  часа да го  смири  своето дете.
Од продавницата каде што биле купени обувките било  упатено  извинување до родителите и истакнале дека добро  ќе го истражат овој  случај бидејќи тоа е прва рекламација од ваков тип која некој ја имал за овие детски сандали.„Ѝ купив сандали  кои  чинеа осум фунти, но откако одеѓе во нив само половина час, доби  ужасни рани. Не можев да верувам! Не

Пронајдете не на следниве мрежи: