Му п.днал на судијата и добил жолт картон

Loading...

На натпреварот во аматерската лига во Англискиот град Портсмут се случи бизарен „инцидент“. Еден од фудбалерите на екипата AFC GOP доби жолт картон откако према судиjата упати гасови. Немилиот настан се случи пред почетокот на натпреварот кога Ливај Фостер се наведнал да ги врзе копачките. Главниот судија најпрво сакаше да го исклучи играчот, но ја смени својата одлука и му додели жолт картон. Сите на теренот добро се насмеаа на целиот инцидент.
-„Јадев кари претходната вечер“ призна 30 годишниот Ливај. На натпреварот во аматерската лига во Англискиот град Портсмут се случи бизарен &bdquo

loading...