Му признала на мажот дека е лезбејка, а тој и признал дека е транссексуалец!

Loading...

После повеќе од 20 години поминати заедно во брак, Американците Кети и Дејвид Кауфман  си ги признале сексуалните склоности. Тие не се формално разведени а како што велат и понатаму се најдобри пријатели.Живееле во заблуда 20 години. Во брак биле подолго од две децении, се разделиле откако таа му признала дека е лезбејка а тој и признал дека е транссексуалец.  По откриените тајни Кејти и Дејвид односно Даниела- како што сега се вика, останале пријатели.
-Бев нервозна но морав да признаам дека сум лезбејка. Меѓутоа, тој ме изненади со своето признание. Ми рече дека не е геј туку стрејт жена.- раскажува Кејти.

 
-Во себе, тој и понатаму е личноста за која се омажив. Сега сме најдобри пријатели.- додава таа.
Од друга страна Дејвид вели дека секогаш знаел дека сака да биде жена, а кога бил дете ги облекувал тајно фустаните на неговата мајка.
-Толку е добро да се биде жена-додава тој.
-Не сум геј маж туку стрет жена, а тоа е голема разлика.Ж

loading...
Loading...