Му се исполни желбата на момчето кое го расплака регионот со својата скромност!

Loading...

Се сеќавате ли на момчето кое го расплака регионот со својата скромна желба.Јасмин Хочкиќ е едно од 6-те деца на сиромашно семејство од Босна, кому  не му се важни скапите и луксузни играчки, и има  само една скромна желба- да добие коза за да може да го прехрани семејството.
Желбата на Јасмин  му се исполни, екипата на босанската телевизија „ Хајат“ му подари коза.
На на негвиот помлад брат му поколнија велосипед и храна за целото семејство.Јасмин Хочкиќ е едно од 6-те деца на сиромашно семејство од Босна, кому  не му се важни скапите и луксузни играчки,

loading...
Loading...