Му загинала ќерката во несреќа: Ќе се запрепастите кога ќе откриете кој бил немарниот возач!

Loading...

Кога ќе го гледате ова видео, можно е дека нема да можете да ги задржите солзите. Линзи, ќерката на Рик Елис загинала на само  години поради немарниот возач кој  сакал да останува буден до доцна, за да се забавува и  да пие виски.Во ова видео, Рик   потполно скршен стои пред гробот на својата ќерка преполн со емоции и ги моли сите возачи  кои имаат  слично однесување да ги променат своите навики.
Тој сака да покаже кои се резултатите на опивање во петок навечер. Резултати на будалаштините и  алкохолизмот  е нешто што сака сите да го научат и да го знаат. Потоа ја свртел камерата кон надгробниот споменик. На  неа стои името на Линзи Кеј Елис и  Џонсон Елис.Во ова видео, Рик   потполно скршен стои пред гробот на својата ќерка преполн со емоции и ги моли сите возачи  кои имаат  сличн

loading...