МВР по наредба на СДС непотребно затвара улици за да предизвика револт кај граѓаните

Loading...

СДС е во паника од огромниот одѕив на митингот и од поддршката што ја даваат граѓаните за ВМРО-ДПМНЕ и се обидуваат на секаков начин да испровоцира негативни реакции или какво било нарушување на јавниот ред и мир.Инаку ваквата наредба е дадена од партиските функционери на СДСМ кои се исплашија од информациите дека десетици илјади граѓани се упатуваат на завршниот митинг на Коалицијата за подобра Македонија.
Инаку ваквата наредба е дадена од партиските функционери на СДСМ кои се исплашија од информациите дека десетици илјади граѓани се упатуваат на завршниот митинг на Коалицијата за подобра Македонија.
ВМРО-ДПМНЕ вечерва пред Владата на Македонија се очекува да одржи централен завршен митинг пред граѓаните на Скопје во пресрет на локалните избори кои ќе се одржат во Недела на 15 октомври.
Инаку ваквата наредба е дадена од партиските функционери на СДСМ кои се исплашија од информациите дека десетици илјади граѓани се упатуваат на завр

loading...