На Billy Idol во Скопје за 16 евра

Loading...

Веќе се познати сите детали околу влезниците за најголемиот рок спектакл за ова лето во Скопје – Billy IdolВеќе се познати сите детали околу влезниците за најголемиот рок спектакл за ова лето во Скопје – Billy Idol/ 27 Јуни -Скопско Кале – Open Air.
Влезниците ќе бидат во продажба од среда -12 Март по цена од 1000 денари или околу 16 евра.
Во продажба ќе бидат пуштени и лимитиран број на влезници за Фан Пит – само 1000 и ВИП – само 500 влезници по цена од 1,500 денари.
Билетите ќe се продаваат преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com.Веќе се познати сите детали околу влезниците за најголемиот рок спектакл за ова лето во Скопје – Billy Idol/ 27 Јуни -Скопско Кале – Open Air.

loading...
Loading...