НА ЦРНА ЛИСТА: Цеца за американците е терорист!

Loading...

„Во 2012 барав виза, имав закажано турнеја во САД, но ме одбија без никако објаснение. Слушнав потоа дека во амбасадата ме водат како некаков терорист! Верувам дека, сепак, е тоа случајна грешка која порано или подоцна мора да биде поправена“, изјавила популарната пејачка.Пејачката Цеца Ражнатовиќ веќе 11 години се наоѓа на „црната листа“ на американската амбасада во Белград и во нивната евиденција се води како „опасен теторист“!
Според неофицијални информации, Цеца на црната листа се наоѓа уште од 2003 година кога беше уапсена во акцијата „Србија“ и во американската амбасада заведена е под шифрата 410 која означува „тероризам и терористички групи“ и се додека е така таа нема да може да добие виза за САД.
„Во 2012 барав виза, имав закажано турнеја во САД, но ме одбија без никако објаснение. Слушнав потоа дека во амбасадата ме водат како некаков терорист! Верувам дека, сепак, е тоа случајна грешка која порано или подоцна мора да биде поправена. Слушнав се и сешто, но најморничаво е тоа што на оваа листа сум дошла поради еден моќен политичар по чиј налог бев и уапсена. Во секој случај, пред „Србија“ немав проблени да добијам американска виза. Неколку пати сум патувала во Америка и се беше во ред, се додека некој не се сетил и на таков начин да ми се одмаздува“, изјавила Цеца.Пејачката Цеца Ражнатовиќ веќе 11 години се наоѓа на „црната листа“ на американската амбасада во Белград и во нивната евиденција се вод

loading...
Loading...