На Црвениот плоштад најдена сомнителна торба

Сомнителна торба била оставена Црвениот плоштад, но по проверките откриено е дека нема никаква опасност, вели за ТАСС извор од руската полиција.„Сомнителна торба е пронајдена Црвениот плоштад. Немаше евакуација. Ги чекаме полицајците со кучиња“, вели неименуван извор, кој додава дека плоштадот и понатаму е отворен за посетителите.
 
Како што се наведува, во сомнителната торба се наоѓале само лични работи.„Сомнителна торба е пронајдена Црвениот плоштад. Немаше евакуација. Ги чекаме полицајците со кучиња“, вели неименуван извор, кој додава

Пронајдете не на следниве мрежи: