На денот на свадбата не сакала да го покрие белегот поради кој постојано имала проблеми, еве зошто

Loading...

Една Американка со име Ферин Рој стана инспирација за сите невести во светот, но и воопшто за сите луѓе кои ги охрабри со нејзината порака за животот.Инаку таа под своето десно око и под пределот на образот има голем белег поради кој во младоста имала големи проблеми.
Својот белег го смета за единствен и дефинитивно не сака да го прекрие, а таа на тој начин стана и инспирација на многу жени.

Таа во минатото си дала заклетва дека никогаш нема да го прекрие белегот, а тоа и се случи на денот на нејзината свадба и целта како што вели и било сите кои имаат некаков белег да научат да живеат со него, погледнете како навистина убаво и стои белегот.
Инаку таа под своето десно око и под пределот на образот има голем белег поради кој во младоста имала големи проблеми.
Својот белег го смет

loading...