На депонија во Загреб, нашол фотографии од „жените на Санадер“

Loading...

Ромео Ибришевиќ, член на здружението „Зелени чекори“, на дивата депонија во Загреб пронашол архива со слики, од кои некои се со натпис „Санадер“.Порешниот премиер Иво Саандер, објави како уште во 80-тите години се збогатил со работа за „Мејер Прес“, а сликите од „неговите“ голи убавици, најчесто се појавуваа во списанието „Старт“.
Ибришевиќ преку имејл, целосно опиша како дошол до фотографиите. Порешниот премиер Иво Саандер, објави како уште во 80-тите години се збогатил со работа за „Мејер Прес“, а сликите од „неговите&l

loading...
Loading...