На кои начини мажите „молат“ за орален секс?

Loading...

Некои мажи воопшто немаат потреба да бараат партнерката да ја употреби нејзината уста за „поинтересни“ работи од зборување, други, пак, директно кажуваат дека сакаат орален секс, а останатите го бараат на разни начини.Веб-сајтот thefrisky.com  ви ги претставува 10 начини накои мажите бараат орален секс.
1. Бараат од партнерката само еден брз бакнеж „таму долу“
2. Ги соблекуваат пантолоните и го претставуваат својот „другар“
3. „Нежно“ со раката ја носат главата на пратнерката блиску до нивните скриени предели
4. Бараат само „малку“ да ги навлажните пред пенетрацијата
5. Ги ставаат прстите во устата на нивната партнерка

6. Објавуваат дека имаат страшна ерекција
7. Ја носат својата партнерка во спалната соба со изговор дека имаат нешто да ѝ кажат, а всушност нивниот пенис е онај кој ќе го прави целото „зборување“
8. Кажуваат како цел ден мислеле на вашите усни
9. Сервираат чинија со сирење и точат чаша со вино „да се опуштите“
10. Се допираат додека погледот им е фиксиран врз усните на партнерката.Веб-сајтот thefrisky.com  ви ги претставува 10 начини накои мажите бараат орален секс.

loading...
Loading...