На која Кардашијан и стои подобро?

Loading...

На која и стои подобро на Ким или на Кајли?И покрај тоа што минатиот јуни на свет ја донесе малечката Норт и до пред извесно време се бореше со вишокот килограми Ким Кардашијан успеа да позајми секси црни бикини од нејзината помлада сестра Кајли Џенер.
Одличната форма на Ким е очигледна. Но, таа битка изгледа е завршена. Сега дури е конкуренција со својата 16-годишна сестра, која може да се пофали со совршено пропорционално тело.
Во секој случај се неодоливи, но на една мора да и стојат подобро.И покрај тоа што минатиот јуни на свет ја донесе малечката Норт и до пред извесно време се бореше со вишокот килограми Ким Кардашијан успеа да

loading...
Loading...