На неговата нога се појавила мистериозна црна точка, две седмици подоцна момчето починало…

Loading...

Кеит Пирс го прославувал својот 10-ти роденден, јадел торта отварал подароци, се смеел и се дружел со своите пријатели. Неговите пријатели го опишуваат како енергична личност. Но, за жал тој забележал дека неговата нога започнала да отекува. На ногата имало црна точка а ситуацијата станувала се полоша, па родителите го однеле на лекар. Докторите и покрај црната точка ја исклучиле можноста за рак.
А тоа што не го сфатиле на време било дека Кеит е каснат од страна на многу опасен пајак.
Кога се одлучиле да му направат операција, веќе било доцна. Момчето после операцијата веќе не се разбудило, а анализата покажала дека неговата смрт била последица од голема сепса, односно затруена крв по инфекцијата која ја предизвикало каснувањето од пајак. 
На следниот ЛИНК може да прочитате како да излечите каснување од пајак. Но, за жал тој забележал дека неговата нога започнала да отекува. На ногата имало црна точка а ситуацијата станувала се полоша, па родителите го од

loading...